Pumpservice

Totalentreprenad eller specifika pumplösningar

Nybergs El & Pumpservice AB är din problemlösare när det gäller pumpar.

Vi levererar, installerar och underhåller pumpar och pumpsystem för din fastighets uppvärmning, vattenförsörjning, kylnings och hantering av avloppsvatten.

Under åren har vi byggt upp goda relationer med de många av de mest välrenommerade leverantörerna och samarbetspartners inom branschen. Detta innebär att vi kan ta hand om hela entreprenader inom bygg, el, rör, pump och styr.

Försäljning och service på de flesta pumpfabrikatVi har service och försäljning av de flesta på marknaden förekommande pumpfabrikat. Hos oss får du även fackmässig service och rådgivning av andra fabrikat t ex ABS, Debe, LPS, Myson, Netab, Scanpump, Vadstena m.m.

Med 70 år i branschen löser vi de flesta pumpproblem

Efter 70 år i branschen så är vi inte främmande för “udda” problem! Vi jobbar med alla typer av pumpfabrikat, system och kunder och kan lösa det mesta åt er.

Tveka inte att fråga.

Viktigt att tänka på vid köp av pump:

Bästa lösningen: rätt leverantör och rätt pump till rätt ändamål och de rätta driftförutsättningarna.

En gemensam ambition från leverantören och oss är att hitta rätt pump till kunden. Vi ställer driftfrågor kring pumpen för att fastställa dess miljö. Genom denna kunskap kan vi välja rätt pump till just dig!

Kostnaden för din pump är en investering som ska fördelas över tiden.

En pump som har de rätta driftförutsättningarna har en längre livslängd. Kvaliteten av pumpens arbete blir bättre! Underhållskostnaderna blir inte lika höga! Rätt pump för rätt arbete sänker dina energikostnader.
Bild

Akutjobb eller offertförfrågan?

Sök

Svar inom 24 timmar. Kontakta oss med ditt pumpärende.

Beställ pumpservice direkt!